Tieners

read, a book, girl-515531.jpg

Pubers

Een grote mond. Daar heb je het al. Zie je wel, ik doe toch iets niet goed.Herken je het? Die stemmen in je hoofd. Die een mening hebben over jou, en over je opvoeding. Welke stem heeft bij jou de overhand?

Ik heb mijn kinderen altijd gestimuleerd om een ‘weerwoord’ te hebben. Heel fijn vind ik het, als ik merk dat ze zelf over dingen nadenken! Daar hoeven ze van mij niet pas mee te beginnen als ze 18 zijn. Nou heb ik dat ook nooit hoeven stimuleren hoor haha. Iets met genen denk ik.

Merk je dat jij deze tijd met je tiener als een worsteling ervaart? Dan loop ik graag met je mee om op zoek te gaan naar handvatten die bij jou en je kind passen om er samen een gezelligere tijd van te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *